Post by quenewkoonamons on Mar 5, 2022 0:13:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Travel Words: find\u0026swipe words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Travel Words: find\u0026swipe words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више токена ▞▞▞
▞▞▞ Travel Words: find\u0026swipe words 2022 version ▞▞▞
Одлична игра и веома забавна за играње.
То је забавно
Угодна игра речи са добром причом. Минимални огласи.
Волим ову игру, немам речи🤗 Желим да се играм.
Travel Words: find&swipe words Söz iln
Да могу да направим свој аватар црним, дао бих му више звездице. Забавна игра одлична прича.
Луг ова игра вас тера на размишљање
Забавна игра речи. Сјајан концепт, али стварно не волим енергетске плочице.
Свидела би ми се ова игра да постоји туторијал. Немате појма колико су све иконе и колико кошта да их набавите. Само збуњен. Дугме за мешање би требало да буде бесплатно с обзиром да бисте га морали толико користити. Деинсталирано. Поново инсталиран, али не знам како да користим савете. Покушао сам тапкати и пробао клизање. Не ради. Поново деинсталација
Забава, помаже да прође време. Волим да играм игре речима.
Требало би да има животе, а не енергију. Дао бих 5 звездица да јесте.
Игра је веома забавна осим мноштва погрешно написаних речи... Поправите ово
Добро
Једна од најбољих игара које играм. Волим звукове, музику и графику. Лако је и забавно играти. Топло препоручујем да пробате.
Помаже са мојим речником
Била би савршена игра када би се пријавила на гоогле или фб за прављење резервне копије напретка игре
Забава до сада. Делује поштено и огласи нису наметљиви. Уреди: питам се када ће бити ажурирање. За сада ће остати на пет звездица. Едит: Видим да си то рекао некоме пре месец дана. Има ли уопште датума изласка? Не желим да ова игра заузима простор јер ће бити предуга.
Волим ову игру речи са причом о овоме
Travel Words: find&swipe words لفظ juw
Заиста лепа и шарена игра. Топло препоручујем.
👍
Волим ову игру
Изузетно забавна игра, хвала, наставите са добрим радом.
Волим ову игру
2. преглед. Пад на 2 звездице и деинсталирање. Чека се ажурирање, сакупите 200 звездица и не можете да прикупите награде јер нема нових задатака, обећано ажурирање није стигло. Такође добијање понављајућих загонетки. Постало је досадно, зашто наставите да играте?
Заиста уживам у овој апликацији. Одлично је, волим га.
Ово је одлична игра за размишљање. Покреће ваш мозак. Није ваш типичан спој 3. Свиђа ми се!!!
Слатка игра
Travel Words: find&swipe words 단어 gnji
знак одобравања
Игра је забавна, одлична прича и има пуно посла! Не волим да чекам енергију да наставим да играм. Одузми енергију и ја ћу поново инсталирати и поново играти.
Одлична игра са одличном графиком и заплетом
То је кул игра
Забавна игра јача ваш ум
Има потенцијал. Више ажурирања и нових ликова и локација!
Волите игру!
ОВА ИГРА ЈЕ ЗАБАВНА.
Треба више енергије
Ово је била најбоља игра речи коју сам до сада играо! Сматрам да је то веома забавно, а опет добро за ум!
Забава и модел добар и користан.
Wild Dinosaur Hunting Zoo Game アドベンチャー hxd
Слагалица ме подсећа на укрштеницу која ми се свиђа. И то је мистериозна игра у којој она тражи нестанак свог оца
Вау, ова игра је невероватна, сјајна, опуштајућа, лака за играње. Заиста волим ову игру. Препоручујем ову игру свима. Оцењујем вашу игру више од пет звездица. Само тако настави. Хвала!
Одлична игра
Волите игру, али много погрешно написаних речи отежава уживање у њој. Пример: Предмети за домаћинство округли 304 блендер је спелован бландер........
Ово је сјајна игра. Више ствари које треба урадити од само спеловања
Заљубљен сам у ову игру!!
Сјајно
Travel Words: find&swipe words Word iqte
Travel Words: find&swipe words Worträtsel krl
Фантабулоус!!!!!!
Добра игра, али колико дуго очекујете да чекамо ажурирања тај део који ми се не свиђа. Поново сам га преузео, али кладим се да још увек нема ажурирања као што вас игра речи тера на размишљање
Ово је игра речи и тако је кул
Забавно и занимљиво
Волим игре речима.