Post by quenewkoonamons on Mar 4, 2022 23:52:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Temple Run 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Temple Run 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudz žetonu ▞▞▞
▞▞▞ Temple Run 2 2022 version ▞▞▞
😂😃lieku 10
Fgef
Es tikko vakar atkal piešķīru 5 zvaigznes! Šorīt esmu pabeidzis Sky Summit 10 jaudas palielinājumus, un man tas netika ieskaitīts! Ikdienas uzdevumi atkal sāk darboties!! Un kas notika ar Frost Pirate Cove akciju? Esmu noskatījies 5 reklāmas, un tikai 2 esmu atstājis, lai pabeigtu, kad tas vienkārši pazuda!!! Lūdzu, izlabojiet tās lietas, visas šīs kļūdas nevar nākt par labu nevienam no mums!!! Tas bija IDEĀLI pirms visām šīm jaunajām izmaiņām!
Temple Run 2 Hərəkət fxsm
Jautra un aizraujoša spēle MAN PATĪK ŠĪ SPĒLE
Forša spele
Bet pa maz cilveku ar kuriem skriet
Spēle ir s@#t. Agrāk patika spēle, bet tagad ar visiem "atjauninājumiem" spēle vienmēr avarē, un, kad es iesaistos spēlē, tā nekad nelec vai neslīd, kad velku uz augšu vai uz leju. Nekavējoties atinstalēts.
pirmā dala 100%labaka
Labaka neka ta
Oooo (spoks)
Forda spēle man patīk!!!
Temple Run 2 Экшен vhf
kpc man pazud nauda kaut es to netereju?
Jaunais atjauninājums ir tik slikts. Ikdienas izaicinājums nekur nav atrodams. Es pat nevaru noskriet 100 metrus, jo tur pastāvīgi salst. Lūdzu, dariet kaut ko lietas labā, jo spēlēt vairs nav jautrāk
Lai nemocītu par izstrādātāju smago darbu, bet jaunais atjauninājums ir miskaste. Jaunā āda ir kaitinoša, taču sliktākais ir tas, ka spēli ir sabojājušas nereaģējošas vadības ierīces. Labojiet, lūdzu
Izskatās interesanti
Temple Run 2 অ্যাকশন yjed
Spēle ir pilna ar kļūdām. Tas bija lieliski pirms atjaunināšanas. Spēlējiet uz savu risku. 1-28-22. Tikko instalēju jaunāko TR2 atjauninājumu savā Samsung note 10. Tagad spēle pat netiks ielādēta.
Es vēlos nomainīt monētas apvalku, bet es nevaru, ka tam nav nekādu iespēju, šī saskarne ir ļoti mulsinoša. Lūdzu, padariet to viegli lietojamu
Ļoti labi izcili
Temple Run 2 Action ktf
Labāka grafika, bet kaut ko man ir grūti atrast, viss ir kārtībā, bet, atkārtoti lejupielādējot šo spēli tajā pašā ierīcē, mani vecie formas tērpi un rakstzīmes tiek saglabāti, bet dārgakmeņi un monētas netika, un es nevaru atrast, kā mainīt monētu stilu jo man ir svarīgi spēlēt un skriet.
Man ne ipashi patiik.
Izcila spele
Nē
Temple Run 2 Hành động cft
Lieliski
Pēdējais sūds
Ideala spele.
Foooooooorsa spele
Ļoty lēni lādē
Man viņš nevar ieiet , jo kad es ieeju man iziet!
Idle Magic School Симулятори isf
Nepatik
Norm.
Laba spele arii haki labi iesaku ladet bet vina lago no samsung galaxy ace Man gan ir s4 bet manam draugam ace Bye
Tas nedarbojas operētājsistēmā Android 12 manā Pixel 6 tālrunī. Tas vienkārši nekavējoties avarē.
Forša spēle.
Es piešķiru šai spēlei 3 zvaigznes, jo tā pārāk daudz sasalst, lūdzu, izlabojiet to 😌😌
Šī spēle ir ļoti pievilcīga un arī mana mīļākā spēle. Bet es domāju, ka jums vajadzētu veikt dažas izmaiņas. 1. Jums vajadzētu saglabāt iespējas samazināt "jaunināšanu". Es vēlos samazināt savu "jaudas skaitītāja jauninājumu". 2.Kā es varu iegūt artefaktus? Nav variantu. Es izpildīju 5 dienu ikdienas izaicinājumus un iknedēļas izaicinājumus, bet es nesaņēmu nevienu artefaktu. 3. Jums vajadzētu saglabāt iespējas mainīt "monētu apvalku". Esmu devusi 3 zvaigznes. Es ceru, ka veiksit pasākumus, lai mainītu šos jautājumus, tad es noteikti piešķiršu 5 zvaigznes.
Viegli visu dabūt
Forsi tas briesmonis
Viena lieta ir nepatīkama, es esmu mēģinājis savienot savu Facebook kontu, bet tas vienkārši pazūd un es pat nevaru nomainīt savu vārdu. Ja jūs, lūdzu, iesakiet man, kā to mainīt. Esmu otrais labāko skrējēju sarakstā, bet jūs redzēsit mani kā viesi.
Normāla spēle, viss strādā idiāli ;-)
forsa spele
Jauka, forša spēle