Post by quenewkoonamons on Mar 4, 2022 23:42:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Kena mäng, see on veidi aeglane, kui mängite peamisi väljakutseid, ja toidu lohistamine on raske. Isegi kui ma panen toidu otse taldrikule, ei tööta see mõnikord. Peale selle on see tõesti hea mäng.
See meeldib mulle rohkem kui teine, aga ma mängin siiski teist. See on lõbusam, seda on kiirem mängida ja lihtsam.
Hea mäng, ma olen rõõmus
Muudan hinnangut 5 tärnilt 1 tärnini. Põhjus on uusim uuendus – paat 5 tundi 2–3 kaubaga = ilma võimendita = müntideta, AGA seadmed ja laiendus jäävad kalliks
Ma tõesti tahtsin seda mängida. Aga vaevalt ma sellesse sattusin, kui mäng kokku jooksma hakkas, ja vaevalt ei lasknud mul end liigutada
Mäng on hea ja väga sõltuvust tekitav, kuid mul on 2 peamist asja, mida pean küsima. Q1. Millise osa arendusmeeskonnast pidas naljakaks nii naeruväärseid toiduvalmistamisaegu määrata? Peaaegu 3 latte eest, ma mõtlen, olge tõsiselt. Q2. Ma saan aru jaamade hindadest, kuid maismaa hinnad on uskumatud. Ma maksan nüüd 63 000 maatüki eest, mille suurus ei erine esimesest tükist, miks mitte olla lihtsalt fikseeritud hind 20 000 või vähemalt pangalaenusüsteem
Star Chef 2: Restaurant Game Симулационни yam
Mulle ei meeldi, kui mind sunnitakse õpetusi tegema. Ma tahan lihtsalt seda mängu mängida, ilma et oleksin sunnitud midagi tegema. Palun vabanege sunniviisilistest õpetustest. Alandage ka uute ahjude hindu. Mul on 4 uut pliiti ja ma ei saa neid osta, sest kokkuhoid võtab liiga kaua aega. Desinstallimine, kuni need probleemid on lahendatud.
Star Chefi mängutempo on kindel muutus võrreldes teiste mobiilimängudega. Eriline lemmik on funktsioon, mis võimaldab mul retsepte kuhjata ja tulla tagasi, et leida need kõik valmis.
Star Chef 2 on parim toiduvalmistamise simulatsioonimäng, mida ma kunagi mänginud olen. See pakub nii palju uuenduslikke funktsioone, nagu juurviljade kasvatamine ja söögikoha kaunistamine!
alguses oli hästi. siis pärast värskendust ei saa ma mängida. see ei lõpetanud laadimist ja ma ei saanud mängu. muidugi pidin mõtlema oma asetusele turniiril. soovin, et ma seda ei värskendaks. ma ei saanud nüüd 2 päeva mängida.
Pole hullu, et oleksin võinud sellele 5 tärni anda, aga sa pead suutma aidata oma naabreid teha rohkem, kui sa ise teed. Masin on liiga kallis ja te ei teeni tegelikult sellist raha ning mängu paremaks muutmiseks saaks veel palju ära teha
Star Chef 2: Restaurant Game Симулације cypy
Palju parem võtab kokkade lisamiseks ja laiendamiseks liiga kaua aega
Star Chef 2: Kookspel Simulatie ujs
Hea mäng
Olen pannud tunde n tundi ja mulle see meeldis, kuid nüüd jäi see kuulsuste majja kinni ja ma ei saa sealt välja. Olen selle taaskäivitanud ja ikka jäänud sinna kinni. Olen sunnitud desinstallima. Palun paranda see.
Miks see mäng näitab kogu aeg vigu, et mu telefon hangub kogu aeg 🤔
Nagu mäng, välja arvatud see, et video vaatamine ei vii teid teatud vajaduste korral mängu tagasi, siis võib määr olla kõrgem
Crazy Kitchen: Cooking Game Arkadne igre afce
Mul oli lõbus, kuni see sõna otseses mõttes lõpetas vajaliku laadimise. Proovisin desinstallida ja kõik. See hoidis seda lolli rohelist noolt ega lasknud mul edeneda.
Star Chef 2: Restaurant Game Симулятори tqg
Väga sõltuvust tekitav. Armastan esimest 1 ja armastan seda 1 veelgi rohkem. Mulle meeldib mängida ka koka väljakutset ja oodata, kuni mu toidud valmis saavad. Suurepärane töö
Ma maksin bistroopaki eest ja ma ei saa mingeid hüvesid! Mille eest ma maksan?
Esimene on parem
Lõõgastav
See rakendus on tore, kuid selle käivitamine võtab palju aega.
Vastasin minu probleemile väga kiiresti ja omamoodi abivalmis. Mul on siiski 15 lauda tellimustega, mida ma ei suuda täita.
Tähtkokk 2. osa sünnib Sellel mängul pole kööki nagu staarkokkal. Kõikide seadmete ostmiseks on vaja rohkem raha Siin on nii kallis, et restorani ehitamine võtab liiga kaua aega Kui küsite, mulle meeldib esimene staarkokk parem, sest seal on rohkem ruumi kõigi seadmete paigutamiseks
Pärast selle mängu värskendamist ei saanud ma uuesti avada ega mängida. Proovisin uuesti installida, kuid avamine ei õnnestunud, mistõttu otsustasin selle mängu täielikult desinstallida.
Alates sellest, kui ma seda mängu mängima hakkasin, on see mäest alla läinud. Paatide täitmiseks kulub palju kraami ja boonust saab väga vähe. Te ei saa esemeid oma kokkade või toiduvalmistamisjaamade uuendamiseks.
Pärast värskendusi on olnud üks või kaks väiksemat probleemi, kuid üldiselt on see mäng ülimalt lõbus!
Mulle meeldib mängida, kuid toiduvalmistamise ajad võtavad kaua aega, soovin, et oleks rohkem võimalusi raha teenimiseks ja tõuke, et rohkem aidata.
Nagu mäng, kuid asjade üleval hoidmise kulud on väikese rahaga hakkama saamiseks liiga suured, et see poleks nii kallis...
Kallis köögitehnika
Issand, nii keeruline lihtsa mängu jaoks. Tekstiseikluselemendid on vaevarikkad, ilma vahelejätmiseta ja asuge tegevusse!